Головна Новини Азарт 2023 Parimatch запідозрили в ухилені від сплати податків в Індії
commentss НОВИНИ Всі новини

Parimatch запідозрили в ухилені від сплати податків в Індії

Податкові служби Індії вважають, що країна втратила мільярди доларів податків через діяльність компанії Parimatch.

10 квітня 2023, 17:29 comments1158
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Податкові служби Індії вживають заходів проти компанії Parimatch, що зареєстрована на Кіпрі, проте має офіс у Мумбаї. Вже відомо про затримання однієї особи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання India Today.

Parimatch запідозрили в ухилені від сплати податків в Індії

Parimatch підозрюють в ухиленні від сплати податків. Фото з відкритих джерел

На території Індії заборонені онлайн-ставки та азартні ігри, проте іноземні компанії використовують різні механізми, щоб бути присутніми на території азійської країни. Як зазначає видання India Today компанію Parimatch була кілька останніх днів під перевіркою податкових служб Індії. У звітах перевірки зазначено, що Parimatch не зареєстрована в Індії і таким чином великі суми індійських грошей потрапляли за межі країни. Податкова вказує, що нібито Індія втратила мільярди доларів податків через діяльність компанії Parimatch.

Під час розслідування Генерального управління податкової  з’ясувалось, що деякі індійські лідери та знаменитості Боллівуду також мали рахунки у компанії. Наразі детальних подробить не повідомляють, проте слідство триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що букмекерська компанія відповіла, чи зможуть її клієнти з України отримати доступ до заблокованих коштів на рахунках "Паріматч". За словами директора холдингу Максима Ляшка на рахунках компанії заблоковано близько 250 млн гривень і гравці їх не можуть вивести. 

Також "Коментарі" писали, що РНБО наклала санкції на Parimatch на 50 років. У компанії заявляють, що СБУ нібито блокували роботу платіжних систем, створювали підстави для відкриття кримінальних справ за статтями "державна зрада" та "здійснення колабораційної діяльності", а також "фальсифікували дані щодо компанії" і намагалися внести компанію холдингу до списків санкцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини