Головна Новини Азарт 2023 Чи отримують клієнти "Паріматч" гроші зі заблокованих рахунків
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи отримують клієнти "Паріматч" гроші зі заблокованих рахунків

Букмекерська компанія відповіла, чи зможуть її клієнти отримати доступ до заблокованих коштів на рахунках "Паріматч".

11 березня 2023, 16:10 comments7361
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський розпорядився заблокувати рахунки 120 фізичних осіб та 287 юридичних за рішенням РНБО. Однією з заблокованих осіб виявилась букмекерська компанія "Паріматч". Таким чином 250 млн гривень на рахунках гравців також були заблоковані. У "Паріматч". Відповіли, що очікувати клієнтам. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Економічна правда".

Чи отримують клієнти "Паріматч" гроші зі заблокованих рахунків

РНБО заблокувала рахунки "Паріматч". Фото з відкритих джерел

Указ президента №145/2023 від 10 березня 2023 року заблокував 120 та 287 фізичних і юридичних осіб. Однією з компаній став холдинг "Паріматч", який не очікував прийняття такого рішення і звернувся до Зеленського. У компанії повідомляють, що звинувачення безпідставні, адже "Паріматч" вийшов з російського ринку. Окрім того, букмекерська компанія стверджує, що контакти з СБУ несли в собі лише формат загроз, залякування та здирництва.

Наразі відомо, що на рахунках "Паріматч" заблоковано 250 млн грн гравців, які не можуть їх вивести. Букмекер відповів, чи зможуть українці отримати ці гроші.

"Наразі фактично заблоковано 250 млн грн коштів наших клієнтів. Вони належать клієнтам і я впевнений, що так чи інакше вони зможуть отримати доступ до цих грошових коштів", – розповів директор холдингу Максим Ляшко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відбулось третє за величиною банкрутство банку в історії США. Відомо скільки грошей було на рахунках банківської установи і чи зможуть клієнти Silicon Valley Bank повернути кошти.

Також "Коментарі" писав, що d Україні заблокували найбільший сайт з покеру Pokerstars та ще 708 ресурсів/



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини