Головна Новини Азарт 2024 ТОВ «Спейсикс» заперечує зв'язки з російським бізнесменом
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОВ «Спейсикс» заперечує зв'язки з російським бізнесменом

Cosmolot має двох кінцевих бенефіціарів — Сергій Потапов та громадянин Великої Британії Арнульф Дамерау

30 серпня 2024, 10:05
Поділіться публікацією:

Нещодавно портал “Коментарі” опублікував матеріал, в якому йдеться, що один з членів Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ), нібито розробив схему, що дозволяє власникам грального бізнесу уникати сплати ліцензійних зборів. Матеріал базується на розслідуванні колег з видання "Коротко.Про".

ТОВ «Спейсикс» заперечує зв'язки з російським бізнесменом

ТОВ «Спейсикс» заперечує зв'язки з російським бізнесменом

Відразу після публікації, компанія ТОВ "Спейсикс", яка управляє брендом Cosmolot, виступила з офіційною заявою, в якій категорично заперечує будь-які зв'язки з російським бізнесменом Сергієм Токарєвим, який згадувався в розслідуванні. 

“ТОВ "СПЕЙСИКС"- українська компанія з прозорими процесами та відповідальним підходом до роботи.  Акцентуємо увагу, що наша компанія не має і ніколи не мала жодних зв'язків з країною-агресором Росією, — наголосили представники компанії.

Представник компанії "Спейсикс" Олена Бабикіна запевняє, що в структурі компанії не має жодного впливу з боку російського бізнесмена. Крім того, в компанії зазначили, що єдиними акціонерами компанії є засновник Сергій Потапов та інвестор з Великої Британії Арнульф Дамерау. 

“Жодного відношення, прямого чи непрямого, жодного впливу на компанію така особа, як С.Токарєв не здійснює”, — підкреслили представники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини