Головна Новини Азарт 2024 Нардеп назвав несподівану проблему українських військових: вона поширена у 9 з 10 на передовій
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп назвав несподівану проблему українських військових: вона поширена у 9 з 10 на передовій

Місячний обіг грального бізнесу в Україні за 2023 рік оцінюється 12-15 млрд гривень. За словами нардепа Олексія Гончаренка, явище азартних ігор поширене на передовій.

28 березня 2024, 11:25 comments1785
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Народний депутат від партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко заявив про проблему з лудоманією серед українських військових на передовій. За його словами, азартні ігри поширені серед військових і 9 з 10 солдатів мають з цим проблеми.

Нардеп назвав несподівану проблему українських військових: вона поширена у 9 з 10 на передовій

Нардеп вважає, що українські солдати на передовій грають в азартні ігри. Фото з відкритих джерел

Олексій Гончаренко у Telegram повідомив, що на передовій українські військові програють гроші граючи в азартні ігри.

"Це не просто проблема... 9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з казино або бетінгом. Гроші програються. Потім беруть кредити. І так по колу. Це проблема яка прям зараз знищує моральний стан військових", — пише народний депутат.

Крім того, Гончаренко вказує, що така ситуація створює проблеми і в майбутньому для військовослужбовців, які спробують повернутись до цивільного життя. За його словами, військові замість того, щоб купити житло чи відкласти гроші зі своєї зарплати у 60-150 тис. все програють, а потім можуть опинитись в кримінальному світі.

"Далі повернеться назад в цивільне життя і нічого немає. Підвищене відчуття справедливості. Нерозуміння суспільства. Плюс ще немає нічого — створить з неї (людини) ідеальну мішень для кримінального світу", — додає Олексій Гончаренко.

Зазначимо, що за даними НБУ, місячний обіг грального бізнесу в Україні оцінюється у 12-15 млрд гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий назвав несподівану загрозу на війні.

Також "Коментарі" писали, що військовий, який втратив дві ноги на війні порівняв свою пенсію та цивільних. За його словами, в Україні існує несправедливість щодо цього.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини