Головна Новини Азарт 2024 Математик виграв 14 разів у лотерею: через нього у всьому світі змінили правила азартних ігор
commentss НОВИНИ Всі новини

Математик виграв 14 разів у лотерею: через нього у всьому світі змінили правила азартних ігор

Організатори лотерей у всьому світі змінили правила азартних ігор через чоловіка, який завдяки своїй математичній схемі виграв джекпот 14 разів. Попри перемоги у лотереях через кілька років математик став банкротом.

9 липня 2024, 17:17 comments2646
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Румунський математик Стефан Мандель розробив систему, яка дозволила йому виграти в лотерею – 14 разів. Завдяки своїй математичній схемі чоловік зумів виграти джекпоти у лотерею на загальну суму близько 30 млн доларів.

Математик виграв 14 разів у лотерею: через нього у всьому світі змінили правила азартних ігор

Математик створив схему за допомогою якої 14 разів виграв у лотерею. Фото з відкритих джерел

Стефан Мандель народився в Румунії та працював за кілька євро на місяць. Чоловік хотів виїхати з країни та розробив стратегію, яка дозволила йому виграти перший раз у лотерею в Румунії. Мандель знову повторив своє досягнення та з допомогою виграних грошей переїхав до Ізраїлю, а згодом оселився в Австралії.

Математик назвав свою математичну схему перемог у лотереї "комбінаторною конденсацією". Метод Менделя базувався на тому, що в деяких лотереях джекпот міг бути вищий ніж усі можливі комбінації лотерейних білетів.

Наприклад у лотереї в якій необхідно вгадати 6 чисел від 1 до 40 загальна кількість можливих комбінацій становить 3 838 380 варіантів. Математик брав участь у лотереях, джекпот яких перевищував 10 млн доларів, а ціна лотерейного білета була 1 долар. Таким чином, Стефан Мандель використовуючи всі комбінації на лотерейних квитках гарантовано вигравав джекпот.

Математик кілька разів виграв джекпот в Австралії, після чого лотереї в країні змінили свої правила та заборонили одній людині використовувати всі можливі комбінації в азартних іграх. Не маючи змоги продовжувати грати Мендель у 1992 році переїхав до США, де також завдяки своїй схемі виграв у лотерею. 

Румунським математиком зацікавились американські спецслужби, зокрема ЦРУ та ФБР, які почали його підозрювати у шахрайстві. Тривале розслідування не виявило протиправних дій з боку Менделя. Після розголосу справи про чоловіка, який виграв 14 джекпотів, правила лотереї були змінені у всьому світі за прикладом Австралії.

У 1995 році математик оголосив про своє банкрутство. Він пояснив, що судові витрати спричинили у нього багато фінансових проблем. Згодом Стефан Мандель переїхав жити до Тувалу – острівної країни в Тихому океані, де займається різними інвестиційними схемами. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в США зафіксували рекордний виграш в лотерею.

Також "Коментарі" писали про математика з України, який заявив, що розшифрував "Код да Вінчі" та назвав дату кінця світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини