Головна Новини Азарт 2023 КРАІЛ підтвердив відсутність російського сліду у PIN-UP
commentss НОВИНИ Всі новини

КРАІЛ підтвердив відсутність російського сліду у PIN-UP

Комісія з азартних ігор оприлюднила рішення щодо можливого зв'язку онлайн-казино PIN-UP з Росією.

21 грудня 2023, 14:18
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей не підтвердила інформацію про наявність контролю росіянами діяльності ТОВ "Укр гейм технолоджі" (бренд PIN-UP). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Українські новини".

КРАІЛ підтвердив відсутність російського сліду у PIN-UP

КРАІЛ підтвердив відсутність російського сліду у PIN-UP

У Комісії уточнили, що компанія пройшла перевірки правоохоронних органів, які не підтвердили контроль резидентами російської федерації за діяльністю товариства, про які раніше згадували у ЗМІ.

КРАІЛ підтвердив відсутність російського сліду у PIN-UP - фото 2КРАІЛ підтвердив відсутність російського сліду у PIN-UP - фото 3

У судовому реєстрі з'явилася інформація щодо позову від ТОВ "Укр гейм технолоджі" (Бренд PIN-UP) до інформаційної агенції, що поширювала такі тези. Суд підтвердив, що ліцензія PIN-UP була видана без порушень законодавства, а інформацію щодо російських власників визнано недостовірною.

"У цьому році ми піддалися інформаційній атаці з вкидами щодо власності компанії. Я точно знаю, що це була спланована дискредитація бренду та найбільшого платника податків у сфері гемблінгу в Україні. Перший суд зі ЗМІ ми виграли та рухаємось далі відстоюючи свою репутацію", — зазаначив Ігор Зотько, власник ТОВ "Укр гейм технолоджі" (Бренд PIN-UP) в коментарі "Українським новинам".

У компанії повідомили, що мають намір у судовому порядку притягати до відповідальності за поширення неправдивої інформації про бренд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини