Головна Новини Азарт 2019 Новий власник Parimatch: як це вплине на майбутнє компанії
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий власник Parimatch: як це вплине на майбутнє компанії

Сергій Портнов придбав 100% акцій Parimatch у Катерини Білоруської

сьогодні, 16:07
Поділіться публікацією:

Сергій Портнов, який раніше очолював наглядову раду Parimatch Group, тепер контролює всю компанію. Він викупив акції у Катерини Білоруської та інших дрібних акціонерів, тим самим став єдиним власником. Білоруська, яка раніше керувала бізнесом, оголосила, що вирішила зовсім залишити індустрію.

Новий власник Parimatch: як це вплине на майбутнє компанії

Сергій Портнов став новим власником Parimatch Group

Журналісти “Коментарів” звернулися до експертів, щоб розібратися, що вплинуло на зміну власника та які можуть бути наслідки. Ігор Романюк, видавець журналу "Азарт", пояснив, що для компанії взагалі нічого кардинально не змінилося — просто один із власників викупив частки в іншого.

Новий власник Parimatch: як це вплине на майбутнє компанії - фото 2

Катерина Білоруська та Сергій Портнов розпочали спільний розвиток бізнесу у 2011 році, і їхня співпраця неодноразово підігрівала інтерес медіа. В інтерв'ю для Forbes Білоруська поділилася, що їхні родини були пов'язані дружніми стосунками, а батько Катерини Едуард Швіндлерман навіть профінансував навчання Сергія в Лондоні. Деякі припускають, що між Сергієм Портновим та Катериною Білоруською могли бути навіть романтичні стосунки.

"Ну все можливо. Думаю, що ні. А може й так. Я не впевнений у цій інформації. Але можу сказати, що власники не змінилися. Просто один власник викупив у іншого. Чому? Тому що Едуард у міру літня людина, я вважаю, що йому вже й не потрібна ця нервування. Його дружина зайнялася зараз благодійністю. А Сергій був біля витоків, тому чому б і ні. Я думаю, що позиція, що у Parimatch щось змінилося, тут неправильна. Просто змістилися акценти серед власників", – розповів Ігор Романюк.

Вартість операції з викупу акцій Parimatch поки не розкрита, але експерти ринку вважають, що може йтися про суму, що перевищує 100 мільйонів доларів.

“Думаю, що це великі кошти, бо Parimatch, незважаючи на те, що він не працює в Україні, є в різних країнах. І там достатньо грошей зараз. Думаю, що може бути понад 100 мільйонів доларів", – розповів директор компанії "Хвиля 4444" Сергій Іваненко.

Нагадаємо, що минулого року Parimatch потрапила під санкції Ради нацбезпеки та оборони (РНБО) України, що значно ускладнило її діяльність у країні. Але на тлі кадрових змін та повної зміни власника компанія Parimatch зберігає шанси на поновлення своєї діяльності в Україні.

"В Україні часто все змінюється дуже швидко. Те, що сьогодні здається неможливим, вже завтра може стати реальністю", — сказав Сергій Іваненко.

Майже аналогічну думку дотримується і Ігор Романюк:

"Чи повернеться Parimatch на ринок України, ну тут 50 на 50".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини