Мережа нелегальних закладів діяла у Києві: працювали навіть під час відключення світла

Організатори забезпечили безперебійну роботу нелегальних гральних закладів

Незаконну діяльність мережі гральних закладів припинили у Києві - детективи БЕБ закрили 12 нелегальних залів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки України.

В нелегальних закладах організували онлайн-ігри, заклади працювали без відповідних дозвільних документів. Групу осіб, які створили мережу, слідство встановило.

Детективи провели обшуки за адресами гральних залів, у ході яких було вилучено докази ведення протиправної діяльності.

“Зокрема, понад 70 комплектів комп’ютерної техніки, спеціалізовані меблі та три генератори, що забезпечували безперебійну роботу нелегальних закладів”, - розповіли у БЕБ.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 203-2 ККУ. У ході розслідування встановлюють повне коло осіб, причетних до незаконної організації та проведення азартних ігор.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що бізнесмену з Полтавської області оголосили про підозру за фактом провадження господарської діяльності із країною-агресором. Бізнесмен, попри запроваджені санкції, закупив у російського постачальника кедрові горіхи і планував продавати їх на території України. Щоб завезти продукцію російського походження пішов на хитрість. Детальніше про схему, читайте за посиланням.

Нагадаємо, що працівники Державного бюро розслідувань у співпраці з Нацполіцією викрили та затримали державного інспектора Львівської митниці. Інспектор допомагав військовозобов'язаним ухилятися від мобілізації — продавав “білі квитки”.